加入我們

明愛蘇沙伉儷綜合家庭服務中心-香港賽馬會智家樂計劃
2024-07-17

The Hong Kong Jockey Club SMART Family-Link Project

入職條件:

香港中學文憑考試五科達第2級或中學會考五科E級或以上程度(包括中、英文);具高級文憑或以上程度更佳;能書寫良好中、英文;熟悉Microsoft OfficePhotoshopFacebookIGZOOM,剪片軟件等電腦知識;工作態度認真、性格主動及具責任感、良好的溝通技巧;具福利工作員的相關經驗或擁有與社會福利相關文憑者可獲優先考慮

Caritas Integrated Family Service Centre – Fanling 明愛粉嶺綜合家庭服務中心
2024-07-16

入職條件:   小六或以上程度;能閱讀及書寫基本中文;具辦公室清潔經驗優先

Caritas Social Work Service for Pre-primary Institutions – Wong Tai Sin and Sai Kung
2024-07-11

Requirements: Registered social worker; Degree in Social Work; ability to speak & write Chinese and English fluently; have working experience in related service is preferred

Caritas Dr. & Mrs. Olinto de Sousa Integrated Family Service Centre 明愛蘇沙伉儷綜合家庭服務中心
2024-07-11

Requirements:

Registered social worker with a diploma in Social Work or above and ability to speak & write Chinese & English fluently.

Caritas Family Crisis Support Centre明愛向晴軒
2024-07-09

入職條件:

香港中學文憑考試五科達第 2 級或以上,或中學會考五科(包括中、英文科)E級或以上程度;能書寫良好中、英文,熟悉電腦文書處理;勤奮、主動、工作態度認真盡責;具副學位或以上教育程度,或社福機構工作經驗者可獲優先考慮

2024-07-09

入職條件:

小六或以上程度;能閱讀及書寫基本中文;具辦公室及宿舍清潔經驗者可獲優先考