加入我們

明愛學校社會工作服務-幼稚園
2022-01-18

入職條件

香港中學文憑或香港中學會考程度或具同等學歷;熟悉電腦操作 (包括中、英文電腦文書處理);具文職相關工作經驗及熟悉不同電腦軟件者獲優先考慮; 勤力、成熟、盡責、有禮貌及團隊精神,能獨立工作及有良好溝通技巧

Caritas Dr. & Mrs. Olinto de Sousa Integrated Family Service Centre
2022-01-17

Requirements:

~ Registered social worker with a diploma in Social Work or above and ability to speak & write Chinese and English; an independent, self-disciplined, self-motivated and committed good team player.

明愛樂協會-香港中心
2022-01-13

入職條件:

• 香港中學文憑考試五科達第 2 級或以上,或中學會考五科E級或以上程度 (包括中、英文(課程乙)及數學)或同等學歷;具高級文憑或以上程度更佳
  • 具最少兩年相關工作經驗優先
  • 成熟、盡責、有禮貌及團隊精神,能獨立工作及有良好溝通技巧
Caritas School Social Work Service
2022-01-12

Requirements:

A registered social worker with a degree in Social Work and ability to speak & write Chinese & English; with at least two years of working experience in SSW

明愛筲箕灣綜合家庭服務中心
2022-01-10